Μενού
ibanka-exo
Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ | @ivankatrump
  • Α-
  • Α+

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο. Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψή της και ανέφερε πως ένιωσε δέος. 

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της στο Instagram, «στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας».

ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump

Παράλληλα, η Ιβάνκα Τραμπ υπογράμμισε ότι «η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump

Η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ στο Instagram:

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα!

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενος στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.