Μενού
ibanka-exo
Η Ιβάνκα Τραμπ στους Δελφούς | @ivankatrump
  • Α-
  • Α+

Μετά την Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφτηκε με τον Τζάρεντ Κούσνερ τους Δελφούς και την Ύδρα. 

Έχοντας ήδη «ανεβάσει» αρκετές ενθουσιώδεις αναρτήσεις από τους αρχαιολογικούς χώρους της Ακρόπολης και των Δελφών, η Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφήθηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα και συνόδευσε τις εικόνες με ένα κείμενο, στο οποίο εξηγούσε το γιατί ήταν τόσο σημαντικό για εκείνη να επισκεφθεί την Ελλάδα.

ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump

Όπως αποκάλυψε, πηγή έμπνευσής της κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε η Οδύσσεια του Ομήρου και αισθάνεται περήφανη που μπόρεσε να βρεθεί στη χώρα που «γέννησε» έναν τέτοιο ποιητή και ένα τέτοιο έργο.

ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ξαναδιάβασα την Οδύσσεια και ερωτεύτηκα για ακόμα μια φορά το έπος του Ομήρου. Τις τελευταίες ημέρες, περπατώντας στα χνάρια του Οδυσσέα, είχα μια εξαιρετική εμπειρία. Αρχαία ερείπια και μυθικά τοπία ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μου και εξερευνούσα αυτήν τη χώρα που κόβει την ανάσα. Σε ευχαριστώ Ελλάδα που ζωντανεύεις την Οδύσσεια με τον πιο μαγευτικό τρόπο», έγραψε η 41χρονη, κλείνοντας το κείμενο με τη φράση «ευχαριστώ πολύ» γραμμένη στα ελληνικά και ένα «αυτοκόλλητο» σε σχήμα μπλε καρδιάς.

Ιβάνκα Τραμπ: Η επίσκεψη στην Ακρόπολη 

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ επισκέφτηκε την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο. Όπως τόνισε στην ανάρτησή της στο Instagram, «στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας».

ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump
ibanka
@ivankatrump

Η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ στο Instagram:

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα!

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενος στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.