Μενού
giorgos-margaritis
Γιώργος Μαργαρίτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε την Τετάρτη (31/5) στο «Στούντιο 4» και μίλησε - μεταξύ άλλων - για την περίοδο που είχε μπλέξει με τη χαρτοπαιξία, ποιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να παίζει, αλλά και πότε συνειδητοποίησε ότι ουσιαστικά χάνει χρήματα. 

«Με τον τζόγο έμπλεξα στα 24. Μπαρμπούτι, χαρτιά και ό,τι υπήρχε. Ξεκινήσαμε από το τάβλι και εκεί κόλλησα πολύ για μία δεκαετία. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία, λες τώρα: μήπως τη μία να την κάνω δύο, τέσσερις και μετά κολλάς», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

«Ήμουν ένα παλικάρι μόνο του, όπου ήθελα κοιμόμουν και ό,τι ήθελα έκανα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια, τονίζοντας ότι χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια για να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ότι ουσιαστικά χάνει λεφτά που θα μπορούσε να είχε βάλει στην άκρη. 

«Όταν έφτασα στο σημείο να βγάζω λεφτά από το τραγούδι, ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι κάτι άλλο γίνεται και έλεγε: "ποιος ξέρει ποιος ανθρωπάκος τα κλαίει;". Νόμιζε ότι έριξα καμιά ζαριά», εξήγησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Και σήμερα η μισή Ελλάδα παίζει. Δεν είναι κακό, αρκεί να βρεις τη δύναμη να φύγεις. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι κρύβουν πόνο μέσα τους, περνάνε και την ώρα τους», επεσήμανε. 

«Αυτή τη στιγμή έχω τα πάντα, γιατί έχω την αγάπη του κόσμου και για μένα αυτό είναι το φιλέτο της ζωής μου. Τα λεφτά μου δεν τα υπολόγιζα», παραδέχτηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.