Μενού
sissy-christidou
Σίσσυ Χρηστίδου | @sissychristidou
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον ορμητική ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου σε συνομιλία που είχε με τον δικηγόρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. Η παρουσίαστρια εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένη με το γεγονός ότι ο καταδικασμένος για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Κράουτς, συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας κλήθηκε να αναπτύξει τις απόψεις τους για τη βία κατά των γυναικών.

«Ο βρασμός ψυχής, δεν ξέρω ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά εικάζω ότι θα έπρεπε να ακολουθείται από έναν άνθρωπο καταρρακωμένο κι όχι από έναν άνθρωπο που διαβάζει, δίνει τις πανελλήνιες του κι ήθελε μόνος του να αντιμετωπίσει τη δίκη του. Στο τέλος νομίζαμε ότι εσείς θα είστε σαν γραμματέας του κι ότι μόνος θα χειριστεί το δικαστήριο. Όλο αυτό δεν δείχνει έναν άνθρωπο που χάνει εύκολα τον έλεγχο. Μιλάμε για αξιολόγηση αυτής της συνθήκης. Δικαίωμά του είναι, αλλά δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς όμως που βρήκε το μυαλό να διαβάσει; Δεν θα αλλάξει κάτι σε μία τραγωδία, αλλά ο τρόπος που την αντιμετωπίζεις, δείχνει πράγματα για εσένα για το πόσο έχεις πονέσει, αν μπορείς να ζήσεις με αυτό, αν έχεις μετανιώσει, αν μπορείς να κοιμάσαι, να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη» ανέφερε η παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι δεν έχει κάποιο προσωπικό ζήτημα με τον δικηγόρο.

«Είσαι μετανιωμένος, θες να μειωθεί η ποινή σου, έχουν γίνει όλα αυτά. Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις; Κάθεσαι 1,5 ώρα και αναπτύσσεις τις ιδέες σου; Πραγματικά» κατέληξε.

Και το Twitter έξαλλο

Το Twitter σχολίασε την απόφαση του Αναγνωστόπουλου να δώσει εξετάσεις, αλλά και το γεγονός πως θα έπρεπε να αναπτύξει τις σκέψεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

«Αν δεν παρέδωσε λευκή κόλλα από ντροπή, πρέπει να πρόκειται για κάτι άλλο, σίγουρα όχι άνθρωπος», «θα ήθελα να ήξερα τι γραπτό παρέδωσες» ανέφεραν μερικά από τα tweets.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.