Μενού
taylor-swift
Taylor Swift | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε μια πολύ συναισθηματική ερμηνεία κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Σικάγο το Σαββατοκύριακο, πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού της από τον Μάττι Χέιλι τη Δευτέρα. Η 33χρονη τραγουδίστρια λίγο έλειψε να δακρύσει πάνω στη σκηνή, ενώ η φωνή της άρχισε να σπάει κατά τη διάρκεια που ερμήνευσε το «I Don't Wanna Live Forever».

Πρόκειται για ένα συναισθηματικό τραγούδι χωρισμού και η συγκίνησή της καθώς έλεγε τους στίχους ήταν εμφανής. «Αναρωτιέμαι αν απέφυγα μια σφαίρα, ή απλά έχασα τον έρωτα της ζωής μου» τραγούδησε η Σουίφτ και έμοιαζε να τρέμει.

Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για τον πρόσφατο χωρισμό με κάποιον, αλλά αργότερα συνειδητοποιείς ότι δεν θέλεις να ζήσεις για πάντα αν δεν είναι μαζί σου.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα αναφέρθηκε ότι η Τέιλορ και ο 34χρονος σύντροφός της χώρισαν μετά από ένα ρομάντζο δύο μηνών, αν και δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί προς το παρόν. 

«Καθόμουν με τα μάτια ορθάνοιχτα πίσω από αυτούς τους τέσσερις τοίχους, ελπίζοντας ότι θα τηλεφωνήσεις. Είναι απλά μια σκληρή ύπαρξη σαν να μην υπάρχει λόγος να ελπίζεις καθόλου. Θέλω απλά να συνεχίσω να φωνάζω το όνομά σου μέχρι να γυρίσεις σπίτι» λέει σε άλλο σημείο το τραγούδι.

«Η φωνή της σπάει - κοιτάζει ψηλά προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της - συνεχίζει να τραγουδάει έτσι, είναι κυριολεκτικά σπαρακτικό» γράφουν οι θαυμαστές της στο Twitter σχολιάζοντας τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή της στη συναυλία, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Περνούσε καλά μαζί του, αλλά ήταν πάντα περιστασιακό. Δεν έχουν πλέον ρομαντική σχέση» ανέφερε πηγή στο περιοδικό People, ενώ άλλη πηγή ανέφερε στο TMZ ότι η Τέιλορ Σουίφτ είναι και πάλι single.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.