Μενού
afroditi-grammeli
Αφροδίτη Γραμμέλη | NDP
  • Α-
  • Α+

Στιγμές αναστάτωσης επικράτησαν στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά μετά και την ξαφνική αδιαθεσία και λιποθυμία που είχε στον «αέρα» η Αφροδίτη Γραμμέλη. Όλα ξεκίνησαν ενώ σχολίαζε ένα θέμα με το υπόλοιπο πάνελ, είπε «παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά» και λιποθύμησε.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της έδωσε «πάσα» να σχολιάσει τη συνέντευξη της Ντίνας Νικολάου, με τη δημοσιογράφο να προλαβαίνει να πει «συγγνώμη παιδιά, δε νιώθω πολύ καλά» και να λιποθυμήσει πάνω στο τραπέζι της εκπομπής. Η κα Γραμμέλη έκανε, μάλιστα, και την πρώτη της ανάρτηση από το νοσοκομείο ευχαριστώντας όλους όσοι τη σκέφτηκαν.

Εκνευρίστηκε το Twitter με την αδιαφορία

Η κίνηση της παρουσιάστριας της εκπομπής, Φαίης Σκορδά, να δίνει αμέσως πάσα στη μαγειρική και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, λέγοντας «είναι κάτι προσωπικό», προκάλεσε την αντίδραση του Twitter το οποίο και «ξεσπάθωσε με την αδιαφορία της εκπομπής».

Από την άλλη κάποιοι χρήστες έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Φαίη Σκορδά, αναφέροντας πως «για ποιον λόγο κράζετε την Σκορδα; Απλώς έφυγε από το σημείο ώστε να αλλάξει το πλάνο, να μπορέσουν να επέμβουν όσοι έπρεπε και ήξεραν και να βοηθήσουν την Γραμμέλη».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.