Μενού
nikos-vertis
Νίκος Βέρτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Φέτος ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει είκοσι χρόνια στη μουσική βιομηχανία. Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή του περιοδεία, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για αυτό το ορόσημο στην καριέρα του. Ακόμα εξήγησε για ποιο λόγο κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και ποια είναι τα στοιχεία που του αρέσουν σε μια γυναίκα. 

«Στα δικά μου αυτιά το 20 χρόνια καλλιτέχνης, δεν μου ακούγεται πολύ ωραίο. Γιατί το 20 χρόνια είναι πολύ μεγάλο. Δεν μου ακούγεται πολύ καλά ούτε το νούμερο 1 ούτε το 10. Στον κάθε καλλιτέχνη το να ακούει αυτά τα νούμερα τον αγχώνουν, τον βαραίνουν. Όσο πιο μικρά είναι αυτά που ακούς για εσένα, τόσο πιο ανάλαφρος είσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Εξομολογήθηκε ότι «θα νιώσω πληρότητα όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε ένα πιο φυσιολογικό balance, να κάνω τα πράγματα που αγαπώ σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε ότι: «Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δεν μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη».

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα στοιχεία που του αρέσουν σε μια γυναίκα, ο Νίκος Βέρτης απάντησε: 

«Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου... Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, λίγο να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.