Μενού
markellos-nyktas
Μάρκελλος Νύκτας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Μάρκελλος Νύκτας βρέθηκε την Τετάρτη (7/6) στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και γύρισε τον χρόνο πίσω στην παιδική του ηλικία, περιγράφοντας για ποιο λόγο δεν τον δέχτηκαν σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

«Εγώ μικρός όταν ήμουν στην Κωνσταντινούπολη, πήγαινα στο Ζωγράφειο σχολείο, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, πήγα πάλι σε ιδιωτικό σχολείο, οι γονείς μου δεν ήταν ευκατάστατοι, αλλά η μαμά μου επέμενε να πάω εκεί γιατί είχα και δυσλεξία. Την ανακάλυψα αργότερα γιατί εκείνα τα χρόνια δεν το γνώριζε ο κόσμος. Παρόλα αυτά - αν και "ματωμένες" από τα ορθογραφικά λάθη - έγραφα τις ωραιότερες εκθέσεις», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων.

«Είχα μια δασκάλα στο γυμνάσιο, η οποία ήταν μισή Ρωσίδα μισή Ελληνίδα. Τότε της πήγαινα τρομερές εκθέσεις που έγραφα, μου τις διόρθωνε και με αγαπούσε πάρα πολύ. Πριν αποφοιτήσω, φωνάζουν τη μαμά μου στο σχολείο και της λένε ότι δεν θα με δεχτούνε, ενώ ήταν ιδιωτικό σχολείο. Δεν με δέχτηκαν γιατί ήμουν gay και με έδιωξαν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Η μητέρα μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτική. Ήταν μάνα κανονική. Δεν την ευχαριστούσε όλο αυτό, δεν της άρεσε, αλλά ήταν δίπλα μου. Σκέφτηκε ότι αυτό το παιδί μου πρέπει να το βοηθήσω πιο πολύ από τον άλλο γιο μου. Η δασκάλα μου τότε με πήγε σε άλλο σχολείο και αποφοίτησα εκεί. Δέχτηκα απίστευτο bullying από τους καθηγητές», τόνισε ο Μάρκελος Νύκτας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA