Μενού
katerina-stanisi
Κατερίνα Στανίση | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε το πρωί της Τετάρτης (7/6) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες Τρίτη (6/6). Οι δυο τους γνωρίζονταν ήδη από τη δεκαετία του '70 και μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του πριν από λίγες μόλις ημέρες.

«Είμαι συγκλονισμένη, γιατί μιλούσαμε κάποιες μέρες πριν κι έμαθα τώρα αυτό το ξαφνικό. Καταλαβαίνεις πως στενοχωρήθηκα πολύ κι έπεσα από τα σύννεφα. Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του '70. Για πρώτη φορά τραγούδησα μαζί του, που τότε ήταν με τα τραγούδια του και τα σουξέ του», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση. 

«Θυμάμαι ένα πολύ καλό παιδί χωρίς καμία έπαρση, τίποτα από αυτά. Ένας καλός άνθρωπος, ευγενικός, καλός συνεργάτης. Το ίδιο ακριβώς, μετέδωσε και στα παιδιά του, ευγενέστατα. Ήταν ένας κύριος, καλό παιδί», τόνισε.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην πρόσφατη επικοινωνία τους που έμελλε να είναι η τελευταία, η Κατερίνα Στανίση είπε: 

«Όταν μιλήσαμε, μου έλεγε "δεν αισθάνομαι καλά, Κατερίνα μου". Προσπαθούσα και εγώ να τον παρηγορήσω. Είχε βαρύνει η υγεία του, φαινόταν ότι δεν ήταν καλά. "Κάτι περαστικό θα είναι" του είπα. Ήμουν για πρόβα, γύρισα και με πήρε μια άλλη παλιά φίλη και συνάδελφος. Μου είπε πως κι εκείνη μιλούσε μια μέρα πριν μαζί του και μου είπε το δυσάρεστο νέο. Τι να σας πω...».

«Ο Γιάννης ήταν καλλιτέχνης, δεν ήταν μόνο τραγουδιστής, ήταν ευγενική ψυχή. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι κακό για τον Γιάννη. Κι αυτό το είχε παράπονο, που τον αποπαίρνανε για το ντύσιμό του. Αυτό ήταν το στυλ του», κατέληξε η Κατερίνα Στανίση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.