Μενού
synatsaki-stratis
Μαίρη Συνατσάκη - Ιαν Στρατής | NDP
  • Α-
  • Α+

«Ζει και αναπνέει για δημοσιότητα» γράφουν οι χρήστες Twitter αναφερόμενοι στη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έπειτα από επτά μήνες αποχής από το YouTube επέστρεψε την Τετάρτη (07/06) στο κανάλι της, κάνοντας ένα q&a με τους ακολούθους της και απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τον ερχομό της κόρης της.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Πρεσβεύω και πιστεύω κάποια πράγματα... Το παιδί είναι βιολογικά κορίτσι, αλλά αν το κοινωνικό φύλο της είναι διαφορετικό, ποια είμαι εγώ να πω οτιδήποτε; Στο δικό μου παιδί θέλω να υπάρξει ελευθερία, να μην προοικονομήσω τίποτα, σχετικά με το φύλο του. Μην μπερδεύεστε, γιατί είδα κάποιους να το κοροϊδεύουν στο Twitter. Άλλο το κοινωνικό και άλλο το βιολογικό φύλο...».

Το Twitter πήρε... φωτιά

 

 

 

Ωστόσο, θέση πήραν και εκείνοι που συμφωνούν με τα όσα είπε. «Η Συνατσάκη ως Κοινωνική Επιστήμονας είπε το αυτονόητο! Έτσι έχουν τα πράγματα και ας μη σας αρέσει. Υ.Γ.: Για οσ@ δε το ξέρουν είναι Ψυχολόγος», «Τώρα τα βάλατε με τη Συνατσάκη που είπε τα αυτονόητα» γράφουν. 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA