Μενού
jennifer-aniston
Τζένιφερ Άνιστον | (AP Photo/Lewis Joly)
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue ποιο είναι το κομπλιμέντο που την εκνευρίζει και δεν αντέχει να το ακούει καθόλου: «δείχνεις υπέροχη για την ηλικία σου» ή σε πιο ελεύθερη μετάφραση το κλασικό «καλά κρατιέσαι για την ηλικία σου».

Όπως εξήγησε η 54χρονη ηθοποιός, η οποία έχει γράψει τηλεοπτική ιστορία ως Ρέιτσελ στα κλασικά πλέον «Φιλαράκια», το παραπάνω κοπλιμέντο θα έπρεπε να κοπεί και να χρησιμοποιείται μόνο το «δείχνεις υπέροχη - τελεία και παύλα».

«Με τρελαίνει. Δεν το αντέχω», δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον στη βρετανική Vogue. «Αποτελεί μια συνήθεια της κοινωνίας, να λένε φράσεις όπως: "Λοιπόν, είσαι σε αυτό το στάδιο, οπότε για την ηλικία σου…" Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει αυτό», πρόσθεσε.

«Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι ήμουν στα 20 μου. Αισθάνομαι καλύτερα στο μυαλό, στο σώμα και στο πνεύμα μου. Είναι όλα 100% καλύτερα», επεσήμανε η Τζένιφερ Άνιστον. 

Μάλιστα, η σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε πρόσφατα ποιο είναι το μυστικό που την κάνει να δείχνει υπέροχη και αυτό είναι η τελείως διαφορετική γυμναστική (Pvolve) που κάνει πλέον. 

Παλαιότερα «έλιωνε» στο αερόβιο, αλλά τώρα η προπόνησή της είναι πολύ πιο ευχάριστη και δεν καταπονεί το σώμα της, όπως έκανε στο παρελθόν. 

«Όταν έχεις τη νοοτροπία του "πρέπει να κάνω 45 λεπτά αερόβια γυμναστική, αλλιώς δεν κάνω καλή προπόνηση", είναι αποθαρρυντικό. Το πίστευα για τόσο πολύ καιρό. Απλώς κάηκα και κούρασα το σώμα μου», δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.