Μενού
maria-eleni-lykoyrezoy
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους έληξε αιφνιδιαστικά ο γάμος της με τον Απόστολο Γκλέτσο προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η 44χρονη κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, που πλέον ασχολείται με το ευ ζην, είναι αρκετά δραστήρια στο TikTok, όπου και συχνά πυκνά αποκαλύπτει διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής της. Μέσα από τα βίντεο μιλά για τη ζωή της μακριά από τα ναρκωτικά.

Μάλιστα, σε νέα της ανάρτηση, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος κράτησε μόλις δύο μήνες, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο του χωρισμού.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη που ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και τα χειρότερα, με αυτόν έκανα την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Δεν μου είχε φύγει αυτό το πράγμα. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση.

Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας, της τρέλας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο. Αυτό είναι το στόρι. Αυτό είναι που λέω πάντα. Σε αλλοιώνουν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα χάπια. Μας αλλοιώνουν ως χαρακτήρες», πρόσθεσε στο βίντεο της στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.