Μενού
kapoytzidis
Γιώργος Καπουτζίδης | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Σε λίγα λεπτά από τώρα ξεκινάει το «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας» ή αλλιώς Athens Pride 2023 στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κοτζιά όπου δεκάδες χιλιάδες πολίτες θα στείλουν, όπως και κάθε χρόνο, το δικό τους μήνυμα κατά της ομοφοβίας και υπέρ της συμπεριληπτικότητας.

Παρουσιαστής για φέτος θα είναι ο δημοφιλής και πολυαγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος και μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την παρέλαση.

«Νομίζω τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων. Στην ουσία το αίτημα δεν είναι να περάσει ένα αίτημα για τον πολιτικό γάμο ή την τεκνοθεσία.Το βασικότερο είναι να μπορούμε να είμαστε οι εαυτοί μας, οι δημιουργικοί και οι ευτυχισμένοι. Τα παιδιά να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο όταν θα αποφασίσει να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του. Αυτό δεν θα μας το δώσει καμία νομοθεσία, αλλά η δικιά μας η καρδιά. Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος, να επενδύσουμε στην αγάπη».

«Το πρώτο come out το κάναμε στους straight κολλητούς μας, οπότε το pride δεν είναι μία διαχωριστική γραμμή, αλλά ενωτική» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA