Ένα βίντεο - ξέσπασμα με δάκρυα στα μάτια ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο καταγγέλλει ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο μαγαζί που εργάζεται λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.
«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω, αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά, γιατί τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν» ανέφερε αρχικά.
Εξηγώντας τι την στεναχώρησε διευκρίνισε «Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα», εξήγησε.
«Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλά μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν έχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει. Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου» συμπλήρωσε.
Σε ό,τι αφορά την ενασχόληση της με το modeling διευκρίνισε πως «το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το έχω ξανά πει δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην έχω ανάγκη κανέναν για να μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα».
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.