Μενού
mparka
Δανάη Μπάρκα | NDP
  • Α-
  • Α+

Δύο και πλέον χρόνια μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή αφού 241.625 πολίτες το ψήφισαν στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι όλα δείχνουν ότι σχετίζεται με τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Παλεύουμε 10 χρόνια κατά του φασισμού για να είναι ο Κασιδιάρης μέσα», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. 

Από τον «αέρα» του MEGA η Δανάη Μπάρκα σχολίασε την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή επισημαίνοντας πως «πριν 2-3 χρόνια θυμάμαι να πανηγυρίζουμε για αυτή τη μάνα, τη Μάγδα Φύσσα, για τη νίκη της και τώρα ξαφνικά να νομιμοποιούμε τους ανθρώπους με ένστικτα βίας και φονικά ένστικτα». 

«Υπάρχει εισαγγελικό πόρισμα για το κόμμα που είναι αδερφάκια, που περιλαμβάνει ανθρωποκτονίες. Μιλάμε για κάτι σοκαριστικό. Στις ευχαριστήριες ομιλίες λέμε ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που είναι στη φυλακή και είναι εγκληματίας», είπε η παρουσιάστρια. 

«Με πιάνει παρενθετικά μια σκέψη στο μυαλό μου και λέω μήπως όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης; Πώς ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να δώσει ψήφο σε ένα κόμμα που λέει “εμείς θα χτυπάμε, δεν θα θέλουμε τους μετανάστες, το παιδί που γράφει τραγούδια”. Είναι πολλές οι σκέψεις μετά από το σοκ», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα

Δείτε εδώ live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA