Μενού
will-smith
Γουίλ Σμιθ | AP
  • Α-
  • Α+

Ο γάμος του Γουίλ Σμιθ με τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχει απασχολήσει αρκετά τον ξένο Τύπο, κυρίως για το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν ανοιχτή σχέση, κάτι που σημαίνει ότι αν το θελήσουν μπορούν, ενώ είναι μαζί, να συνευρίσκονται και με άλλους εραστές.

Ο Χολιγουντιανός σταρ μοιράζεται ανοιχτά και τις φαντασιώσεις του με άλλες γυναίκες.Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ δήλωσε ότι φαντασιωνόταν πως εμπλέκεται σε ειδύλλιο με την ηθοποιό Χάλι Μπέρι και τη χορεύτρια Μάιστι Κόουπλαντ.

«Δεν ξέρω πού το είδα όταν ήμουν έφηβος, αλλά η ιδέα του να ταξιδεύω με 20 γυναίκες που αγαπούσα και που νοιαζόμουν για αυτές για μένα και όλα αυτά, μου φάνηκε ότι ήταν πραγματικά υπέροχη» είπε όταν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να βγαίνει με διάφορες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η καταξιωμένη ηθοποιός.

«Δεν με κάνει κακό άνθρωπο το γεγονός ότι είμαι παντρεμένος και θεωρώ ότι η Χάλι είναι όμορφη, με τη χριστιανική μου ανατροφή, ακόμη και οι σκέψεις ήταν αμαρτίες» τόνισε ο Σμιθ.

«Η ευτυχία μας δεν βασίζεται στη μονογαμία»

«Οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων εμπιστοσύνη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης» τόνισε ο ίδιος για τον ανοιχτό γάμο τους, αναφέροντας ότι η ευτυχία τους «δεν βασίζεται στη μονογαμία». 

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Τζέιντα, αναζήτησαν άλλους σεξουαλικούς συντρόφους για να έχουν μια πιο ανοιχτή σχέση γάμου. «Ήμουν εντελώς ανοιχτός σε αυτό που, νομίζω, ήταν ένα φρέσκο δείγμα από τους καρπούς της ανθρώπινης εμπειρίας» δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.