Μενού
  • Α-
  • Α+

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με την οποία έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια του ελληνικού κράτους να διατηρήσει την βιοποικιλότητα.

Στην ανάρτησή του ο σταρ του Χόλιγουντ πλέκει το εγκώμιο της Ελλάδας και επισήμανε το γεγονός πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για την διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Δείτε την ανάρτησή του:

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram, που έχουν εκατομμύρια ακόλουθους: «Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA