Ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ. Το διάσημο ζευγάρι που συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Spiderman πήγε στο Renaissance tour της Μπιγιονσέ στην Πολωνία, όπου απόλαυσαν τη συναυλία μαζί με τον Τζέι Ζ και την κόρη της τραγουδίστριας, Ρούμι.
Η 26χρονη και ο 27χρονος διασκέδασαν στη συναυλία στο έπακρο, χορεύοντας και τραγουδώντας με τη ψυχή τους. Σε βίντεο που τράβηξε θαυμαστής και δημοσίευσε στο Tik Tok φαίνεται να το ζουν με το τραγούδι Love On Top.
Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο, γράφει «Όταν καταγράφεις καταλάθος τη Ζεντάγια και τον Τομ Χόλαντ κατά τη διάρκεια συναυλίας της Μπιγιόνσε». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν τους παρατήρησε στην αρχή αλλά αφού τελείωσε η συναυλία και είδε τα βίντεο που είχε τραβήξει.
Προφανώς, τα σχόλια δεν έλειπαν και όλοι γράφουν τα καλύτερα για το ζευγάρι. «Το αγαπημένου μου ζευγάρι διάσημων, είναι ξεκάθαρο πώς αυτό που έχουν είναι τόσο αγνό», «Είναι τόσο ξεχωριστοί, πρέπει να τους προστατέψουμε με οποιοδήποτε κόστος», «Είναι τόσο γλύκες, δεν μπορώ» είναι κάποια από αυτά.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.