Μενού
Ο Μάικλ Ντάγκλας ως Βενιαμίν Φραγκλίνος
Ο Μάικλ Ντάγκλας ως Βενιαμίν Φραγκλίνος | (Apple TV+)
  • Α-
  • Α+

Ο 79χρονος Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο στη νέα μίνι σειρά της Apple TV με τίτλο «Franklin» και η εικόνα του εντυπωσιάζει. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές και την οικογένειά του με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν από τη σειρά.

Με την εικόνα του ενθουσιάστηκε και η σύζυγός του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, εξέφρασε την προσμονή της σχολιάζοντας: «Δεν μπορώ να περιμένω!».

Η μεταμόρφωση του Μάικλ Ντάγκλας είναι μοναδική καθώς ενσαρκώνει μία από τις πιο επιφανείς μορφές της αμερικανικής ιστορίας. Ο ηθοποιός φορά μια περούκα και την ενδυμασία του Φραγκλίνου, με το χαρακτηριστικό καπέλο και την καμπαρντίνα.

Ο Μάικλ Ντάγκλας ως Βενιαμίν Φραγκλίνος
Ο Μάικλ Ντάγκλας ως Βενιαμίν Φραγκλίνος | (Apple TV+)

Η σειρά θα εντρυφήσει στις κομβικές στιγμές και τα τολμηρά κατορθώματα του Βενιαμίν Φραγκλίνου, τον οποίο ενσαρκώνει ο Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος –όπως σχολιάζουν αμερικανικά Μέσα- σε ηλικία 79 ετών διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον πολύπλοκο ρόλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA