Ένας άγριος καβγάς με την εμπλοκή των θαμώνων του καταστήματος φέρεται να έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (16/09) σε νυχτερικό κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο, όπου τραγουδούσε ο δημοφιλής τράπερ, Light.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά δεν έχει διασταυρωθεί πλήρως, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους την ώρα που τραγουδούσε o Light. Φαίνονται, μάλιστα, να ανταλλάσσουν μπουνιές, κλωτσιές, ποτήρια και τασάκια.
Πώς αντέδρασε ο τράπερ
Αρκετά ποτήρια άρχισαν να εκτοξευόνται από τη μία πλευρά στην άλλη, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση και να διακόπτουν τον καβγά, προτού πάρει κι άλλες προεκτάσεις.
Από τα ηχεία επίσης ακούγεται ο Light να λέει: «Μη πετάτε ποτήρια ρεε»!
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.