Μία selfie ανέβασε η Αλεξάνδρα Νίκα σε story στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία ποζάρει η ίδια μαζί με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, και τη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη.
«Μαζί με τις υπέροχες κυρίες μου», έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού στη λεζάντα του story, το οποίο αναδημοσίευσαν τόσο η Αμερικανίδα πρέσβης όσο και η σχεδιάστρια μόδας.

Να σημειωθεί ότι σε άλλο insta story η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε repost ένα βίντεο - από story της Σήλιας Κριθαριώτη - όπου τη βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον σύζυγό της και γνωστό τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.