Μενού
Η Αμάντα Χόλντεν
Αμάντα Χόλντεν | (EPA/TOLGA AKMEN)
  • Α-
  • Α+

Η Αμάντα Χόλντεν άφησε άφωνους τους θαυμαστές της, καθώς και όσους ήταν παρόντες στο στούντιο ραδιοφωνικής εκπομπής, όταν αποφάσισε να βγάλει όλα της τα ρούχα, αναφέροντας χαρακτηριστικά με χιουμοριστική διάθεση πως «όταν είμαι μαυρισμένη λέω σε όλα ναι».

Πιο συγκεκριμένα, τη ρώτησαν, πώς και πήρε τόσο εύκολα την απόφαση να μείνει εντελώς γυμνή στο στούντιο και να την καταγράψουν σε βίντεο, οι συνεργάτες της. Σε αυτό,  η Αμάντα Χόλντεν, μιλώντας στη MailOnline, απάντησε: «Θα πω ναι σε όλα όταν είμαι μαυρισμένη, μέσα σε λογικά πλαίσια προφανώς».

Η 53χρονη κριτής του «Britain's Got Talent» δέχτηκε πριν μερικές μέρες την πρόκληση, να τη ζωγραφίσουν γυμνή την ώρα της εκπομπής και έτσι έβγαλε τα ρούχα της στο στούντιο, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένας εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής, ο Τζέιμι Θίκστον είπε: «Αυτό που αποσπά λίγο την προσοχή, η Αμάντα είναι στη γωνία του στούντιο, χωρίς ρούχα. Πρόκειται για κάτι νέο, όχι για εκείνη φυσικά, αλλά σίγουρα για τους περισσότερους από εμάς», ενώ στη συνέχεια της είπε: «Μπορείς να βάλεις και πάλι την μπλούζα σου, γιατί μας αποσπάς λίγο την προσοχή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA