Μενού
Η ανανεωμένη κουζίνα της Κλόε
Η ανανεωμένη κουζίνα της Κλόε | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Η ανακαίνιση οποιουδήποτε δωματίου στο σπίτι σας μπορεί να κοστίσει μια μικρή περιουσία. Αλλά μια ευφάνταστη γυναίκα που ονομάζεται Chloe αποκάλυψε πώς δεν χρειάζεται να «καίτε» χρήματα για να κάνετε μια τεράστια διαφορά στο σπίτι σας.

Αντίθετα, μοιράστηκε πώς κατάφερε να μεταμορφώσει την παλιά της κουζίνα στην εργατική της κατοικία, ωφελούμενη «στοχεύοντας» ευκαιριακές προσφορές από εταιρείες όπως οι B&Q και το B&M, όπως γράφει η Sun.

Και το πιο απίστευτο από όλα; Όλο το «μερεμέτι» τής πήρε μόνο μια μέρα. Σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στο TikTok, το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει 118.000 προβολές, βιντεοσκόπησε τη δουλειά που έκανε.

Πώς έκανε ανακαίνιση στη «στιγμή»

Στο ανανεωμένο λουκ της κουζίνας «πρωταγωνίστησε» το καινούργιο χρώμα, ένα πράσινο φασκόμηλου με το οποίο η Chloe έβαψε τους τοίχους, και της κόστισε περίπου 11 ευρώ.

Για να ανανεώσει και τα πλακάκια, αγόρασε για μόλις 11 ευρώ ένα μικρό σωληνάριο αρμόστοκου, με το οποίο γέμισε τα κενά ανάμεσα στα πλακάκια, αναδεικνύοντας το μοτίβο τους.

Το πριν της κουζίνας
Το πριν της κουζίνας | Tiktok

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μερικά πάμφθηνα δοχεία κουζίνας, και μία γλάστρα φύκου, που ταίριαζε με το χρώμα του τοίχου και το «πάντρεψε» με τα λευκά και τα κρεμ του πάγκου και των ντουλαπιών.

Όπως αναφέρει, συνολικά δεν ξόδεψε πάνω από 65 ευρώ για να ανακαινίσει την κουζίνα της και παροτρύνει και άλλους να «ψαχτούν» για να κάνουν το ίδιο.

Η κουζίνα μετά την ανακαίνιση
Η κουζίνα μετά την ανακαίνιση | Tiktok

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA