Ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (27/2) στην εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτειά του με τις εξαρτήσεις και τον αγώνα του να «ξεφύγει».
«Μπήκα σε φάση με ουσίες. Αν δεν έμπαινα, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα αυτό το ταξίδι. Μου πήρε χρόνια. Δεν είναι μόνο οι ουσίες, αλλά “έπινα” ανθρώπους. Συναισθήματα, το πώς φερόμουν. Μπορεί κάποιος που δεν κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ, να βιώνει μια άλλη εξάρτηση: σε μία σχέση αν ο ένας νιώθει ευτυχισμένος, μόνο όταν είναι ευτυχισμένος ο σύντροφός του, αυτό είναι μια συνεξάρτηση, και είναι πολύ σοβαρό» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.
«Είσαι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έρχομαι συνειδητοποιημένος μετά από καιρό και θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί βρισκόμουν κάπου και ο “Εκατομμυριούχος” μου κρατούσε συντροφιά.
Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Τέλος, μίλησε και για το νέο του τραγούδι «Καινούργιο Παρελθόν», που είναι βιωματικό, και εξήγησε πως στο παρόν μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε για το παρελθόν μας.
- Διεθνείς «πλάτες» Μασκ στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κασιδιάρη: «Αυτό είναι άρρωστο»
- Βριλήσσια: «Είναι ανεύθυνοι» - Πώς έγινε η επίθεση του σκύλου στον 66χρονο
- «Δεν έχετε ψυχή;»: Χάος σε ορκωμοσία του ΑΠΘ: Δεν άφηναν γονείς να μπουν χωρίς πρόσκληση
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Της είπα ότι δεν την συμπαθώ» - Η απάντηση στα ελληνικά που κανείς δεν κατάλαβε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.