Η Ανδρομάχη μίλησε στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube και σε ερώτηση για το «πόσο βρώμικος είναι ο χώρος του τραγουδιού», η τραγουδίστρια απάντησε: «Δουλεύει πολύ με γνωριμίες, κονέ και κρεβάτια».
«Σου έχουν προτείνει να κάνεις κάτι ανταλλακτικά;» την ρώτησε ο γνωστός Youtuber και εκείνη απάντησε: «Δεν μου έχουν προτείνει στα ίσα να κάνω κάτι ανταλλακτικά, αλλά έχω καταλάβει ότι είμαι ανεπιθύμητη επειδή δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος».
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, τον οποίο -όπως αποκάλυψε- τον ζηλεύει. «Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για καιρό μαζί, μακάρι για πάντα» είπε στη συνέχεια η Ανδρομάχη.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Καρχαρίες στην Ελλάδα: «Η τρομολαγνεία βασίζεται στην άγνοια, δεν τρώνε ανθρώπους»
- Γεωπολιτική χωρίς στρατούς: Τα θαλάσσια περάσματα που μπορούν να «πνίξουν» τις υπερδυνάμεις
- Οι παραδοσιακά φοιτητικές γειτονιές αλλάζουν - Πόσο κοστίζει το ενοίκιο για ένα φοιτητικό σπίτι σήμερα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.