Μενού
celine dion
Celine Dion | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Για την κατάσταση της υγειάς της τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν, η οποία διαγνώστηκε με μία σπάνια, ανίατη νευρολογική ασθένεια που είναι γνωστή στη διεθνή βιβλιογραφία ως Stiff Person Syndrome (SPS) και αναγκάστηκε να αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της, μίλησε η αδερφή της Κλαουντέτ.

Η 55χρονη τραγουδίστρια, από τη στιγμή που έχει η διάγνωση, δεν έχει βγει από την έπαυλή της στο Λας Βέγκας, ενώ όπως ενημερώνει η αδερφή της «η Σελίν αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία με το να βρει κάποιο φάρμακο που θα λειτουργεί στην περίπτωσή της, αλλά δεν παρατάει την ανάρρωσή της με τη βοήθεια της αδελφής τους Λίντα, η οποία μετακόμισε για να τη φροντίζει».

Τι αποκάλυψε η αδερφή της

Μιλώντας στην εφημερίδα LeJournal de Montreal, είπε χαρακτηριστικά: «Όταν της τηλεφωνώ και είναι απασχολημένη, μιλάω με την αδελφή μου Λίντα που ζει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά. Ακούει τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας όσο το δυνατόν περισσότερο».

«Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα κάνει τα πάντα, προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη και κορυφαία. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσεις».

«Την εμπιστευόμαστε»

Η Κλαουντέτ συνέχισε λέγοντας ότι η Σελίν εργάζεται απίστευτα σκληρά για να διατηρήσει τη σωματική της υγεία και να επιστρέψει στις εμφανίσεις μελλοντικά. Η αδερφή της τραγουδίστριας μίλησε και για τη διαδικασία της ανάρρωσης.

«Την εμπιστευόμαστε. Της είναι έμφυτο, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της... Δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA