Η Αντελίνα Βαρθακούρη, φανερά ανανεωμένη, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (20/3) στο «Πρωινό» στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.
Με την είσοδό της στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την εν λόγω αλλαγή με την ίδια να αναφέρει με τη σειρά της:
«Δεν είναι καθόλου κακό να πούμε ότι αδυνάτισα γιατί είναι μέσα κι αυτό στη δική μου τη διαδρομή. Γιατί είναι κακό να το λες;».
«Όταν τελείωσε το θέμα της τηλεόρασης, την πρώτη ημέρα με το που έφυγα από το στούντιο, πήγα στο κομμωτήριο. Και είπα: "δεν θέλω καθόλου αυτά τα ξανθά μαλλιά".
Είναι σαν να μου έλειπε η Αντελίνα. αυτό εδώ είναι το φυσικό μου.
Έβγαλα τις τρέσες, τα εξτένσιον, βλέπω δύο τρίχες και με έπιασε ένα παράπονο γιατί εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ τι μου έχω κάνει», εξομολογήθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
«Αυτό είναι ένα σπουδαίο ταξίδι: τι μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου τρέχοντας σε έναν δρόμο της επιτυχίας, νομίζοντας ότι με το να κάνεις πράγματα και να σε αλλοιώνεις, κάτι θα κερδίσεις. Δεν κερδίζεις τίποτα, απλά χάνεις εσένα.
Το τηλεοπτικό μου ταξίδι με έκανε να χάσω την πραγματική Αντελίνα. Πολλές φορές βλέπω τις εικόνες από τις εκπομπές που ήμουν και λέω: "δεν μου αρέσω".
Κάπου τώρα, που είμαι ήρεμη και είμαι εγώ, νομίζω ότι έκανα πολύ καλά που έφυγα.
Δε μου φταίει κανένας, εγώ φταίω. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με τίμησαν με το να μου εμπιστευτούν κάτι», τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.