Μενού
Αντίνοος Αλμπάνης: «Τον καρκίνο τον πέρασα μόνος μου, μου αρκούσε η αυτολύπηση»
Αντίνοος Αλμπάνης | NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στο podcast της Ελίνας Παπίλα και μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι επέλεξε να δώσει αυτή τη μάχη μόνος του και πως έκανε στην άκρη τους δικούς του ανθρώπους.

«Φυσικά θυμάμαι που μου φέρθηκαν άσχημα στην τηλεόραση όταν έχασα τα μαλλιά μου, αυτά δεν ξεχνιούνται. Δεν είναι θέμα προτύπων ομορφιάς, έχει να κάνει με τι αρέσει στον άλλον και αν σε κάποιον δεν αρέσει θα σου κάνει ένα αρνητικό σχόλιο. Αν δεν είσαι λίγο καλά ψυχολογικά, θα σε ρίξει στα τάρταρα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν σχολιάζουμε τις δηλώσεις των άλλων, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει προηγηθεί», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Δεν άφηνα τους φίλους μου να μου συμπαρασταθούν και πριν και κατά την διάρκεια και μετά. Έχει να κάνει με το τι με κάνει να νιώθω ζωντανός. Αν αφήσω τον εαυτό μου να πέσει στην φροντίδα του άλλου, νιώθω ανύμπορος. Οι άνθρωποι όταν έχουν μία πληροφορία για δικό τους ασθενή, υπεραγαπάνε, υπερδείχνονται, υπερπροστατεύουν και αυτοί οι υπερθετικοί βαθμοί εμένα δεν μου κάνουν. Γιατί με κάνουν και νιώθω σαν να έχει τελειώσει η ζωή μου και μετά δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Αυτό δεν μου κάνει καλό.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό, τον καρκίνο τον πέρασα μόνος μου από επιλογή. Δεν μου άρεσε να με λυπούνται, η αυτολύπηση μου ήταν αρκετή για να διαχειρίζομαι και τη λύπηση στα μάτια των άλλων. Για πάρα πολλά χρόνια τον καρκίνο τον έλεγαν “επάρατη νόσο”, είναι λέξη ταμπού, δεν τολμάμε να την ξεστομίσουμε» κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...