Μενού
gerekou
Άντζελά Γκερέκου | Mega
  • Α-
  • Α+

Την Άντζελα Γκερέκου συνάντησε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega. Η γνωστή ηθοποιός έκανε σε εκ βαθέων εξομολογήσεις της ζωής της και της καριέρας της και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην πολιτικός υποδέχθηκε τη Νίκη Λυμπεράκη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα, μιλώντας για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι ότι με ενοχλεί που με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για εκείνον αλλά μου είναι δύσκολο κάθε φορά να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να τον περιγράψω. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και έκανα αυτή την πορεία μαζί του στη ζωή. Ο Τόλης είχε ξεκινήσει να γράφει την αυτοβιογραφία του, είχε γράψει περίπου 80 σελίδες. Είχε ξεκινήσει από τον διωγμό των γονιών του από τη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με το θέατρο. Λυπάμαι πολύ που δεν ήθελε από κάποιο σημείο και μετά να το συνεχίσει. Μου εμπιστεύτηκε να την ολοκληρώσω εγώ. Δεν με ενοχλεί όταν με ρωτάνε για τον Τόλη, είναι που κάθε φορά λέω ''πώς να βρω τις σωστές λέξεις να περιγράψουν το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο με τόσα έντονα που ζήσαμε στη ζωή μας;''. Είναι το συναίσθημα που δεν περιγράφεται, βιώνεται. Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία μαζί του» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Βίωσα την απώλειά του δύσκολα πολύ. Από μικρή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα, σαν να φιλιώνεις με αυτό, σαν να ζεις με αυτό. Η σχέση και μετά τον θάνατο διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται και λες τον γνωρίζω καλύτερα. Κατά έναν τρόπο ζεις μια συνέχεια γνωριμία, σχέσης και επαφής με την ψυχή που αγάπησες, που ζήσατε μαζί και δημιουργήσατε. Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, εικόνα με τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα, μετά από ένα διάστημα λέω ''τι ωραία υπάρχει τον βλέπω''. Νοσταλγείς, συγκινείσαι. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, καταφέρνεις να μαθαίνεις καλύτερα τον άλλο σκεπτόμενη πράγματα από το παρελθόν. Το θέμα είναι να περάσεις ένα μήνυμα και στο παιδί σου ότι προχωράς, γιατί και η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της».

Επιπλέον, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε και για την «περιπέτειά» της με την πολιτική.

«Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δεν μιλούσαμε για αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο αλλά ξανασηκωθήκαμε» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA