Μενού
angelina jolie
Η Αντζελίνα Τζολί | Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Αντζελίνα Τζολί προχώρησε σε μία αποκάλυψη για μία περιπέτεια με την υγεία της λίγο πριν το διαζύγιό της, με τον Μπραντ Πιτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Wall Street Journal.

Η 48χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι έπαθα «παράλυση του Μπελ, έξι μήνες πριν το διαζύγιο».

«Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά παράλυση του Μπελ, έξι μήνες πριν το διαζύγιό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αντζελίνα Τζολί: Δεν θα γινόμουν ηθοποιός

Στην ίδια συνέντευξη, η Αντζελίνα Τζολί υποστήριξε πως αν η καριέρα της ξεκινούσε τώρα, δεν θα γινόταν ηθοποιός.  «Ίσως στο θέατρο, αλλά όχι στο Χόλιγουντ. Όταν ξεκίνησα δεν ήταν τόσο μεγάλη προσδοκία να είμαι τόσο διάσημη, να μοιράζομαι τόσα πολλά» είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει «πραγματικά κοινωνική ζωή στο Χόλιγουντ» και ότι της αρέσει να βοηθάει τους συνανθρώπους της σε όλο τον κόσμο, με τις πιο στενές φιλίες της να έχουν δημιουργηθεί σε στιγμές «πολέμου και συγκρούσεων». 

«Από όλα τα μέρη του κόσμου, το Χόλιγουντ δεν είναι υγιές μέρος», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, τονίζοντας πως σκοπεύει να εγκαταλείψει το Λος Άντζελες για να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι της στην Καμπότζη

«Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιο μου. Έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω τόσο ελεύθερα. Θα μετακομίσω όταν μπορέσω». 

Μιλώντας για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ το 2016, είπε πως τα παιδιά της είναι «οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι» και ότι: «έπρεπε να θεραπευθούμε. Είμαστε επτά διαφορετικοί άνθρωποι και αυτό είναι η δύναμη μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA