Μενού
Η Αντζελίνα Τζολί
Αντζελίνα Τζολί | AP
  • Α-
  • Α+

Η Αντζελίνα Τζολί έχει προκαλέσει ντελίριο στους θαυμαστές της στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά, καθώς η Χολιγουντιανή σταρ βρίσκεται στη χώρα μας και μεταμορφώθηκε σε Μαρία Κάλλας, για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», για τη ζωή της σπουδαίας σοπράνο, τα οποία ολοκληρώνονται σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας, με τους χρήστες του Twitter να εμφανίζονται προβληματισμένη με τη «μεταμόρφωση» της ηθοποιού στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο.

Η Χολιγουντιανή σταρ «μεταμορφώθηκε» σε Μαρία Κάλλας, με τον χαρακτηριστικό χαμηλό κότσο της και τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά που φορούσε η Ελληνίδα σοπράνο, με τους χρήστες του Twitter να αναφέρουν ότι θυμίζει περισσότερο Σωτηρία Μπέλλου, παρά Μαρία Κάλλας.

«Η Αντζελίνα Τζολί έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα για την ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου», «Με τη Σωτηρία Μπέλλου μοιάζει η Αντζελίνα Τζολί! Μην το ψάχνετε!» γράφουν με χιουμοριστική διάθεση στα σχόλια.

 

 

 

Λίγα λογια για την ταινία «Maria»

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της WGA υπογράφει ο Στίβεν Νάιτ (Steven Knight), δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA