Μενού
 
Η 42χρονη Jenny Woo | YouTube - Μind Brain Emotion
  • Α-
  • Α+

Η Jenny Woo δούλευε πάνω στο μεταπτυχιακό της στην εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μαθαίνοντας για τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ανάπτυξη των παιδιών.

Ωστόσο, δεν ήταν σίγουρη για το πώς να κάνει τα θέματα εύκολα ή ενδιαφέροντα στην εκμάθηση, μέχρι που ο καθηγητής της έδωσε μια τράπουλα για να παίξει στην τάξη, συνδυάζοντας την συναισθηματική νοημοσύνη μαζί με την ανάπτυξη των παιδιών.

Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι «συναισθηματικής νοημοσύνης».

Τότε, σύμφωνα με το CNBC, αποφάσισε να επενδύσει πάνω στην ιδέα της, δίνοντας μόλις 1.000 δολάρια (λίγο παραπάνω από 900 ευρώ) από τις αποταμιεύσεις της για να κυκλοφορήσει το δικό της παιχνίδι με κάρτες, το «Mind Brain Emotion». 

Η εταιρεία της έχει 11 διαφορετικά παιχνίδια καρτών που εστιάζουν στη συναισθηματική νοημοσύνη και το Mind Brain Motion απέφερε πάνω από 1,71 εκατ. δολάρια στο Amazon πέρυσι. 

Κατά μέσο όρο τα έσοδα του παιχνιδιού σε μια εβδομάδα φτάνουν τα 33.000 δολάρια (περίπου 30.000 ευρώ) με την 42χρονη να παίρνει το 40% των εσόδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA