Μενού
Ντακότα Τζόνσον
Ντακότα Τζόνσον | Associated Press/Jordan Strauss
  • Α-
  • Α+

Η Ντακότα Τζόνσον έκανε σαγόνια να πέσουν με την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, όταν «έσκασε» στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Madame Web με ένα φόρεμα «ιστό αράχνης» που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Ανάλογα σκανδαλιστική εμφάνιση είχε και η συμπρωταγωνίστριά της, Σίντνεϊ Σουίνι.

Η 34χρονη ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στο ερωτικό θρίλερ Fifty Shades Of Grey, έδωσε το παρών τη Δευτέρα (12/2) στο Regency Village Theatre του Λος Άντζελες  με ένα άκρως...θεματικό σύνολο, όπως γράφει η Daily Mail.

Για να πέσει μέσα στο θέμα της...αράχνης, προτίμησε ένα ριχτό με βαθύ ντεκολτέ που ίσια που κάλυπτε το μπούστο, και χωρίς ίχνος υφάσματος. Το φόρεμα είναι εξολοκλήρου αλυσόπλεκτο, σαν πανοπλία, από ένα λαμπερό ασημί υλικό. Τα κενά είναι μάλιστα τόσο μεγάλα που φαινόταν σαν να κυκλοφορεί με τα εσώρουχα.

Το σύνολο της Σουίνι από την άλλη ήταν πιο περίτεχνο . Μαύρο δαντελωτό strapless με πλέξη που θυμίζει ιστό αράχνης από το μπούστο μέχρι τη μέση, και από εκεί αρχίζει να «χύνεται» σε μαύρες λωρίδες που πέφτουν μέχρι τους αστραγάλους. 

Πρεμιέρα του Madame Web
Πρεμιέρα του Madame Web | AP

Δεν έχουμε ακούσει ακόμα τις πρώτες κριτικές για την ταινία, αλλά ένα είναι σίγουρο, οι καυτές εμφανίσεις των Σουίνι και Τζόνσον δεν θα λησμονηθούν.

Πρεμιέρα του Madame Web
Πρεμιέρα του Madame Web | AP
Πρεμιέρα του Madame Web
Πρεμιέρα του Madame Web | AP

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA