Μενού
apostolos-gkletsos
Απόστολος Γκλέτσος | NDP
  • Α-
  • Α+

O Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφερόμενος στο κίνημα #MeToo, δεν έκρυψε πως μια φορά είχε πετάξει παραγωγό έξω από το θέατρό του επειδή είχε κακοποιητική συμπεριφορά. 

Σε ερώτηση πώς θα είναι τα πράγματα στο θέατρο μετά το #MeToo, ο ίδιος απάντησε: 

«Νομίζω θα είναι καλύτερα. Κάποια πράγματα γίνονται, γίνονταν και θα γίνονται. Το να πατάει κάποιος τα κόκκινα, να βάλει μια φωνή και να του πουν "ώπα" και να συνέρχεται, παντού γίνεται. Αλλά το ότι απλώνω το κ…χερο μου για να πιάσω με σεξουαλικό σκοπό κάποια ή κάποιον που δεν θέλει ή το να χτυπήσω άνθρωπο επειδή εγώ είμαι ο ποιος και δεν ξέρω τι, αυτά κομμένα μαχαίρι. Αυτά νομίζω τελείωσαν γιατί και αυτοί φοβούνται και τα παιδιά δεν θα φοβηθούν να πάνε να τα καταγγείλουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα πριν 25 χρόνια και ο ίδιος είχε υπερασπιστεί ένα θύμα. «Ναι, και αυτό το ξέρει το θέατρο. Έχω πετάξει παραγωγό έξω από το θέατρό του πριν 25 χρόνια επειδή είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε ηθοποιό. Πάντα έμπαινα μπροστά, δεν ήμουν αμέτοχος», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.