Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» κατά τη διάρκεια πάρτι για τα γενέθλια γνωστού περιοδικού και εξομολογήθηκε πως αν και υπέροχο το φετινό της καλοκαίρι, λίγο κουράστηκε από τις πολλές διακοπές, ενώ απάντησε και για το αν θα παντρευτεί τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο 2026.
«Πέρασα υπέροχα, πολύ γεμάτο καλοκαίρι, ήταν γεμάτο διακοπές. Δεν έκατσα καθόλου ήσυχη, κουράστηκα λίγο από αυτή την άποψη. Ήταν πολύ όμορφα, το ευχαριστήθηκα», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για το φετινό της καλοκαίρι.
Σε ερώτηση για το αν θα τη δούμε νύφη στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο 2026, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Δεν ξέρω. Θα δούμε. Ξέρεις ότι δεν θα σου απαντήσω, μακάρι να πάνε όλα καλά».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.