Μισό χρόνο μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο δείπνο της Σοφίας Κόπολα τον περασμένο Ιούλιο στη γαλλική πρωτεύουσα, η Αθηνά Ωνάση πραγματοποίησε μία ακόμα κομψή εμφάνιση στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του Stephane Rolland στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Ωνάση: Νέα σπάνια εμφάνιση σε γκαλά στο Παρίσι
Η χρυσή κληρονόμος ήταν από τα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στα οποία συμπεριλαμβάνονται η Μπριζίτ Μπαρντό, πρόεδρος του ιδρύματος Fondation des Hôpitaux και εφήβους που βρίσκονται σε κίνδυνο, το οποίο έλαβε ενίσχυση από την πώληση των εισιτηρίων της επίδειξης, καθώς και οι Χαρτ Εβαντζελίστα, Άντρα Ντέι και Λίσα Ρίνα.
Η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε με look που θύμισε σε πολλούς τη Τζάκι Κένεντι, σκούρα μαλλιά και ένα σχέδιο φορέματος που επιλέγουν συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους οι πριγκίπισσες.

- Ο μεγάλος συμβιβασμός στο ΠΑΣΟΚ, το άνευ προηγουμένου σουρωτήρι στο Μαξίμου και το ξήλωμα του Νατσιού
- Χρήστος Λούλης: «Ναι, την ψώνισα πολύ όταν ήμουν μικρός»
- Η αυτοκτονία της Ελευθερίας Βιδάκη και η αόρατη απειλή της επιλόχειας κατάθλιψης
- Σοφία Δανέζη: «Με έχει φλερτάρει μικρότερος και τον κέρασα εγώ - Μπράβο για το θάρρος του»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.