Μενού
Single
Single | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν τη συντροφικότητα, μερικοί άλλοι προτιμούν να είναι μόνοι τους και να προτιμούν την ελευθερία τους. 

Δεν θεωρούν ότι χρειάζεσαι κάποιον σύντροφο για να είσαι χαρούμενος και δεν έχουν απελπισμένα την ανάγκη να βρουν το ταίρι τους. Όμως το να θες συνέχεια κάποιον δίπλα σου είναι εξίσου λάθος με το να μην θες. 

Τα ζώδια που είναι «ελεύθερα πουλιά»

Σκορπιός: Είσαι το ζώδιο που προτιμά τη μοναξιά περισσότερα από τα υπόλοιπα. Όταν ερωτεύεσαι θα δώσεις όλο σου τον εαυτό, αλλά αν νιώσεις πως κάποιος σου τρώει τον χρόνο και ότι δεν σε κάνει να νιώθεις όπως χρειάζεσαι, προτιμάς να είσαι μόνος και να δώσεις εσύ αυτό που θες στον εαυτό σου. 

Καρκίνος: Σου αρέσει να κάνεις σχέσεις, αλλά σου αρέσει και η μοναξιά. Είσαι από αυτά τα άτομα που μερικές φορές θα προτιμήσεις να κάτσεις μόνος στο σπίτι και να κάνεις ήρεμα πράγματα, παρά να πας κάπου με κόσμο. Είσαι από τα ζώδια που όταν κάνεις σχέση, θέλεις το ταίρι σου να είναι δίπλα σου συνέχεια. Αν δεν πάρεις αυτή την επιβεβαίωση προτιμάς να μείνεις μόνος με σκοπό να αποφύγεις τη στενοχώρια. 

Ιχθύες: Είσαι αυτό το ζώδιο που λατρεύει τον ρομαντισμό. Όμως, καμιά φορά προτιμάς την ηρεμία σου και είσαι άνετος στο να μείνεις μόνος για κάποιο διάστημα. Σου αρέσει το σπίτι, σου αρέσει να μην χρειάζεται να ετοιμαστείς για κανέναν και να ηρεμείς, έχοντας για συντροφιά μόνο τον εαυτό σου. 

Παρθένος: Είσαι εργασιομανής και δεν σε ενδιαφέρει πάντα να έχεις κάποια σχέση. Σου αρέσει η μοναξιά και πολλές φορές νιώθεις άβολα με παρέα. Ξεκινάς κάποια σχέση μόνο όταν εσύ νιώσεις αυτή την ανάγκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA