Μενού
zodiac
Pexels
  • Α-
  • Α+

Ένα είναι σίγουρο… πως όλοι γεννηθήκαμε γυμνοί! Μπορεί με τα χρόνια οι άνθρωποι να αναπτυχθήκαμε αρκετά και πλέον να κυκλοφορούμε με ρούχα πάντως υπάρχει ένα ζώδιο που έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί γυμνό σε δημόσιο χώρο. 

Πάντως στην Ισπανία ο δημόσιος γυμνισμός είναι νόμιμος από το 1988 και ένα ισπανικό δικαστήριο αθώωσε έναν άνδρα που του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους της επαρχίας Βαλένθια, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος στο δικαστήριο φορώντας μόνο μαύρες κάλτσες και μπότες πεζοπορίας.

Ο γυμνισμός είναι ένας τρόπος ζωής μη σεξουαλικού κοινωνικού γυμνισμού που ασκείται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τη NewYorkPost, η πρώτη λέσχη γυμνιστών χρονολογείται στην αποικιακή Ινδία στα τέλη του 19ου αιώνα

Όσον αφορά τα ζώδια, ο Δίδυμος είναι ο πιο διατεθειμένος να στείλει γυμνές φωτογραφίες σε κόσμο, ενώ ο Λέων είναι ο πιο πιθανός να διαθέσει τα γυμνά του σε μια ομάδα επαγγελματιών που σχετίζονται με τις τέχνες.

Με την θερμοκρασία του Κριού να καίει από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, συνήθως καταφεύγει στο γυμνό για πρακτικούς σκοπούς. 

Οι Τοξότες αγαπούν την αίσθηση της ελευθερίας ενώ όπως αποδεικνύεται με την Εθνική Ημέρα Γυμνών πέφτει στις 14 Ιουλίου, στην καρδιά των καρκινοειδών της εποχής του Καρκίνου.

Το κυρίαρχο ζώδιο στο γυμνισμό όμως είναι...

Όμως ο Παρθένος είναι το ένα ζώδιο που κυριαρχεί στον γυμνισμό και είναι πιο πιθανό να βρεθεί γυμνό σε δημόσιο χώρο. Ο παρθένος είναι τελειομανής και λατρεύει το ανθρώπινο σώμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στο σύμβολο για τον Παρθένο απεικονίζεται συχνά μια γυμνή γυναίκα, για την ακρίβεια μια παρθένα, που κινείται στον κόσμο χωρίς ντροπή ή φόβο.

Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, ο Παρθένος καταπραΰνετε από τη φύση και επίσης από τη φυσική κατάσταση του γυμνού. Πάρτε για παράδειγμα έναν «παρθένο» στο Reddit που παραδέχτηκε: «Μου άρεσε να είμαι γυμνός με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με τους οποίους έχω μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι φαίνονταν πιο ωραίοι και πιο χαλαροί όταν δεν είχαν τίποτα να κρύψουν».

Οι Παρθένοι θεωρούν πως το να μην έχουν τίποτα να κρύψουν είναι ένα είδος θεραπείας για αυτούς.

Ο χρήστης του reddit πρόσθεσε: «Ο καλύτερος μου φίλος είναι Παρθένος και θετικός με το σώμα. Είναι γυμνός όποτε είναι δυνατόν. Κάποτε, κατά τη διάρκεια ενός μεταμεσονύχτιου πάρτυ στην παραλία, ζήτησε άδεια από όλους τους παρευρισκόμενους να βγάλει τα ρούχα του, διαβεβαιώνοντας το πλήθος: «δεν είναι σεξουαλικό θέλω απλώς να είμαι ελεύθερος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.