Μενού
Η Κόρτνεϊ και η Κιμ Καρντάσιαν
Κόρτνεϊ και Κιμ Καρντάσιαν | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδερφή της, Κόρτνεϊ, καυγαδίζουν εδώ και μήνες και αφορμή ήταν η συνεργασία της Κιμ με τους «Dolce & Gabbana». Η Κόρτνεϊ θύμωσε με την αδερφή της, καθώς θεώρησε πως επισκίασε τον γάμο της, τον οποίο είχε αναλάβει ο οίκος μόδας. Ωστόσο, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε υπάρχει βαθύτερος λόγος για τον οποίο είναι στα μαχαίρια με την μικρότερη αδερφή της. 

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν των «Kardashians» στο Hulu, oι δύο αδερφές είχαν ακόμα έναν καυγά. Η Κόρτνεϊ παράδεχθηκε ότι «όλο αυτό δεν έχει σχέση με τα ρούχα».

Κατά τη διάρκεια ενός εκρηκτικού τηλεφωνήματος μεταξύ τους, η ιδρύτρια του Poosh κατηγόρησε την αδελφή της, Κιμ, ότι ήταν δυστυχισμένη για εκείνη κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής της με τον Τράβις Μπάρκερ

Η Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι δεν της άρεσε η εμφάνιση της αδερφής της στον γάμο, με την Κόρτνεϊ να επιμένει: «Χάνεις το νόημα, δεν έχει σχέση με τα ρούχα».

«Τα κάνεις όλα αυτά, γιατί αυτά είναι τα μόνα που μπορεί να σκεφτεί το εγωιστικό μυαλό σου. Δεν αντέχεις να είναι κάποιος άλλος το επίκεντρο της προσοχής. Ήρθες στον γάμο μου, δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη, έκανες παράπονα από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθες, μέχρι το δευτερόλεπτο που έφυγες. Ξέχνα ότι δεν μπορούσες να είσαι ευτυχισμένη εκείνη τη στιγμή. Απλά δεν μπορούσες να είσαι ευτυχισμένη για εμένα», της είπε η Κόρτνεϊ σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα.

Ενώ εκείνη φώναζε στο τηλέφωνο, η Κιμ μιλούσε πάνω από τη φωνή της, λέγοντάς της: «Θέλω να σκάψεις βαθιά και να καταλάβεις γιατί με μισείς τόσο πολύ και γιατί είσαι τόσο θυμωμένη μαζί μου. Όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ. Ήμουν τόσο χαρούμενη για σένα».

Στη συνέχεια, της εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει τόσο πολύ σαν άτομο, που κανείς από το κοντινό της περιβάλλον δεν αναγνωρίζει τον άνθρωπο που ήταν κάποτε. «Τα φορτώνεις όλα πάνω μου, ενώ προσπαθώ να συμφιλιωθούμε, να σε καταλάβω, για αυτό σε παίρνω τηλέφωνο», της είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κόρτνεϊ ωστόσο, φάνηκε σαν να μην ακούει όσα της έλεγε η Κιμ και συνέχισε, απαντώντας της: «Νομίζεις πως τα πάντα έχουν να κάνουν με εσένα. Είσαι νάρκισσος. Ό,τι κι αν γίνει, νομίζεις ότι αφορά εσένα και το πώς φαίνεσαι στον κόσμο. Επομένως, ξεκαθάρισε απλά τα γεγονότα. Αν θες να βγάλεις την πιο κακή μου εκδοχή σε αυτό το επεισόδιο, κάντο. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται για εμένα», συνέχισε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA