Κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της Μάριο Δερβιτσιώτη έδωσε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη στην εκπομπή Breakfast@Star. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και η γνωριμία τους έγινε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο το 2019, ενώ αργότερα συνεργάστηκαν στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και ήρθαν πιο κοντά.
Αναφερόμενοι στη διαφορά ηλικίας που έχουν, η Βαλέρια Κουρούπη αποκάλυψε ότι στην αρχή «μαγκώθηκε» στο να τον φλερτάρει και παραδέχτηκε ότι όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη είναι κοινωνικό πρόβλημα, ωστόσο είχε απέναντί της έναν ώριμο άνθρωπο που εξισορρόπησε την ηλικιακή απόσταση των 16 χρόνων.
«Έχω πάρει μηνύματα από πονεμένες γυναίκες και άντρες που μου λένε "σε ευχαριστούμε που είπες για τη διαφορά ηλικία στη σχέση σας, γιατί κι εμείς έχουμε αυτό το θέμα". Η γυναίκα όταν είναι μεγαλύτερη, είναι κοινωνικό πρόβλημα, δεν είναι τόσο απλό.
Όταν ο Μάριος μου είπε πόσο χρονών είναι, μαγκώθηκα στο να τον φλερτάρω. Σκεφτόμουν ότι είναι εμπόδιο, με την έννοια ότι "θα έχουμε κάτι να λέμε μεταξύ μας;". Όταν τον γνώρισα καλύτερα και είδα ότι είναι ένα ώριμος άνθρωπος, με μία σοφία, και είδα ότι δεν υπάρχει κάποια "απόσταση", που έχει δουλέψει με τον εαυτό του, τότε το είδα αλλιώς. Στην αρχή σκέφτηκα “που πας κοπέλια;”», είπε η ηθοποιός.
Διαβάστε ακόμα: Βαλέρια Κουρούπη: «Εγώ είπα ότι μένω μαζί με τον πρώην άντρα μου πιο πολύ για να πάρει θάρρος ο κόσμος»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βαλέρια Κουρούπη αποκάλυψε τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον Μάριο Δερβιτσιώτη: «Με τσαντίζει πάρα πολύ η ενασχόλησή του με το κινητό. Πρέπει να το μειώσει για την καλή του ψυχική υγεία», δήλωσε.
«Στη Βαλέρια με τσαντίζει το άσκοπο άγχος», απάντησε εκείνος.
- Το μυθικό meltdown του Μακάριου, η αδιαφορία της Ντόρας και οι συμβολισμοί πίσω από τον Μακρόν
- Τραγωδία στο Υπουργείο Τουρισμού: Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο της υπαλλήλου
- Η διεθνής νόσος της «τιτλομανίας»: Ευρωπαίοι πολιτικοί που πιάστηκαν όπως ο Λαζαρίδης
- Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν από αύριο 21/4: Όλες οι αλλαγές στη Γραμμή 2
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.