Μενού
vana-mparmpa
Βάνα Μπάρμπα | NDP
  • Α-
  • Α+

Την έντονη αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα προκάλεσε η παρουσία πάγκων μικροπωλητών με φαγητά έξω από το Καλλιμάρμαρο, κατά τη συναυλία των Πυξ Λαξ. 

Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο για να διαμαρτυρηθεί.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι, η Βάνα Μπάρμπα ευχαρίστησε αρχικά όσους της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο. 

Η Βάνα Μπάρμπα είπε:

«Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο».

»Προς Θεού μην θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε σε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δεν γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να 'ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια... Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

»Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε. Ντρεπόμασταν ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA