Μενού
basia-loi
Βάσια Λόη | NDP
  • Α-
  • Α+

Ήταν πριν από 13 χρόνια όταν η Βάσια Λόη αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση και να αφιερωθεί πλήρως στην οικογένεια που δημιούργησε με τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά. 

Η πρώην παρουσιάστρια συμμετείχε σε σειρά μεσημεριανών εκπομπών τη δεκαετία 2000-2010, με τελευταία το «Μεσημεριανό Express» στο Alter (2009-2011).

Δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά πλατό, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Βάσια Λόη σε μια σπάνια κοσμική έξοδο. 

Οι ρεπόρτερ την ρώτησαν αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, με την Βάσια Λόη να απαντά πως δεν θέλει να δουλέψει ξανά σε αυτό το χώρο.

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», απάντησε η Βάσια Λόη, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για την ίδια.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά», κατέληξε η Βάσια Λόη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA