Η Βασιλική Νταντά, ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που είχαν μεταβεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ για live εμφάνιση, εγκλωβίστηκαν εκεί εξαιτίας του πολέμου που ξέσπασε με το Ιράν και μπόρεσαν να επιστρέψουν χθες Τρίτη (18/6) στην Ελλάδα - μέσω Αιγύπτου - χάρη σε επιχείρηση που στήθηκε.
Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Βασιλική Νταντά έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram όπου δεν έκρυψε την ανακούφισή της για το αίσιο τέλος της περιπέτειάς της.
«Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τα μηνύματα και τη θετική σας σκέψη. Ήσασταν δίπλα μου κ προσευχηθήκατε για μας...
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της πρεσβείας και του προξενείου που δεν μας άφησαν ούτε λεπτό μόνους.
Συγγνώμη που δεν κατάφερα ν’ απαντήσω σε κάποιους... Η Παναγία μας φύλαξε και γυρίσαμε σπίτι», έγραψε η Βασιλική Νταντά.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Στην αντεπίθεση ο Ιβάν Σαββίδης: Κέντρα εξουσίας θέλουν «ο Πόντιος να τα μαζέψει και να φύγει»
- Το τελευταίο γεύμα θανατοποινίτη προκάλεσε τόσες αντιδράσεις, που καταργήθηκε για όλους
Πόσα χρήματα «έφαγε» ο Αλέξης (ή Θάνος) του Ρετιρέ σε σημερινά ευρώ
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.