Μενού
Ο Βασίλης Καρράς και η κόρη του, Ειρήνη
Ο Βασίλης Καρράς και η κόρη του, Ειρήνη | Facebook - @Χρυσοβαλάντου Ειρήνη Κεσογλίδου
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στον καλλιτεχνικό – και μη κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Καρράς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έδινε «μάχη» με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να τον αποχαιρετήσει, όπως η Δέσποινα Βανδή.

Την ίδια ώρα η κόρη του, Ειρήνη Χρυσοβαλάντη Κεσογλίδου, έκανε μία αρκετά συγκινητική ανάρτηση λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μαζί του από τον γάμο της.

Η ανάρτησή της στο Facebook, «πλημμύρισε» με εκατοντάδες σχόλια από γνωστούς της, που της γράφουν, μεταξύ άλλων: «Σε λάτρευε πάντα, θα σε προσέχει από ψηλά».

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο Βασίλης Καρράς ή αλλιώς ο «άρχοντας της νύχτας» έφυγε χθες (24/12) από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έδινε «μάχη» με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Η σορός του, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα «Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά» θα τεθεί αύριο, Τρίτη (26/12) σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA