Μενού
Mpismpikis vandi
Bασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή | NDPPHOTO/ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και συγκεκριμένα μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα (04/03), με την Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο. Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Την περασμένη Πέμπτη, τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο τουλάχιστον πριν την Κυριακή (10/03).

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, όπως αναφέρει η εκπομπή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και αύριο (09/03) στο J2US.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA