Μενού
vasilis-mpismpikis
Βασίλης Μπισμπίκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», ως Ανδρέας Βρουλάκης και μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον νέο του ρόλο, αλλά και για τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή. 

Ο Ανδρέας έχει έναν άλλο κώδικα τιμής, δεν θέλει να γίνει Σασμός, θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για το κακό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο για αυτον να αποδεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων στο χωριό. Θα καθυστερήσει τον Σασμό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός για τον ρόλο του στη σειρά. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία», συμπλήρωσε.  

«Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεοπτικά κάτι. Είχα μόνο μια ταινία στα σκαριά. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία να δω πώς θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό και με τον ρόλο. Αυτή η αγωνία δεν μου έχει φύγει ακόμα. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω», τόνισε ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

 

«Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε μέσα από το σήριαλ "Η λέξη που δεν λες" που είχαμε κάνει στον Alpha. Αγάπησα τον τόπο, έκανα φίλους, οπότε πηγαίνω συνέχεια και μένω για αρκετό καιρό. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, μου αρέσει το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Αγαπάω πάρα πολύ τους φίλους μου που είναι εκεί. Είναι ένας τόπος που με γειώνει. Μέσα από την Κρήτη βρίσκω τη ψυχή μου. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

Αναφερόμενος στη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης επεσήμανε: «Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωρισιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Ό,τι είναι να κάνω, το κάνω και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω. Ό,τι θέλω θα κάνω, δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί το κάνουν οι άνθρωποι γιατί θέλουν να εισβάλλουν τόσο πολύ στις προσωπικές ζωές των άλλων. Ναι όλα αυτά, αλλά δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA