Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την ταινία με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, με τον Χρήστο Μάστορα να υποδύεται τον αξέχαστο τραγουδιστή.
Η ίδια ανέφερε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του Star ότι είδε χθες την ταινία και είναι «καταπληκτική», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Μάστορα που υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη, παροτρύνοντας τον κόσμο που θα δει την ταινία «να μην ψάξει να τον βρει».
«Είναι καταπληκτικό, το είδα χθες. Είναι υπέροχοι όλοι οι ηθοποιοί, η παραγωγή έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ο Χρήστος Μάστορας είναι καταπληκτικός. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, μιλάω μόνο με την παραγωγή», είπε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη.
Εξήγησε ότι «η οικογένεια Καζαντζίδη παρέδωσε στην παραγωγή το υλικό για να πραγματοποιηθεί η ταινία. Τους ζητήσαμε κάποια πράγματα. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά».
«Μην ψάχνετε να βρείτε τον Καζαντζίδη, αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Το παιδί όμως, είναι πάρα πολύ κοντά και το προσπάθησε πάρα πολύ και φωνητικά», είπε στο τέλος η Βάσω Καζαντζίδη, δίνοντας ένα «μπράβο» σε όλους τους συντελεστές και καταλήγοντας: «αλίμονο αν δεν δίναμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.