Η πολυτελής βίλα της Βέφας Αλεξιάδου στη Χαλκιδική άλλαξε ιδιοκτήτες έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα. Η εμβληματική μαγείρισσα, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2024 σε ηλικία 91 ετών, είχε περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στο συγκεκριμένο σπίτι.
Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, η κατοικία μεταβιβάστηκε σε νέο ζευγάρι ιδιοκτητών, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται το περασμένο καλοκαίρι. Οι νέοι κάτοχοι, βουλγαρικής καταγωγής, είναι ο φαρμακοβιομήχανος Νικολάι Κοστόφ –ιδρυτής μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας– και η σύζυγός του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει σε μερική ανακαίνιση της βίλας, διατηρώντας ωστόσο αρκετά από τα έπιπλα και την αισθητική που είχε επιλέξει η εκλιπούσα. Στην εκπομπή προβλήθηκαν μάλιστα φωτογραφίες τους μέσα στο σπίτι, το οποίο πλέον αποτελεί το νέο τους καταφύγιο στη Χαλκιδική.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.