Μενού
Joe-Manganiello-Sofía-Vergara
Τζο Μανγκανιέλο - Σοφία Βεργκάρα | (Evan Agostini/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Πριν μερικές ημέρες η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο αιφνιδίασαν τους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσαν - μέσω κοινής δήλωσής τους στην ιστοσελίδα PageSix - ότι μετά από επτά χρόνια γάμου, αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

Κανένας από τους δύο σταρ δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ως προς τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να χωρίσουν, όμως, τώρα το PageSix, επικαλούμενο πηγή του, γράφει: 

«Η Σοφία απολαμβάνει τη ζωή της. Περνάει χρόνο με τους φίλους της, μετά από μία σχέση, στην οποία πνιγόταν, με έναν σύζυγο που ήταν ελάχιστα υποστηρικτικός. Η Σοφία ήταν πάντα εκεί να φροντίζει τον Τζο, ενώ η καριέρα του δεν ήταν ποτέ εκείνη που ήταν, όταν γνωρίστηκαν. Νομίζω πως ένιωσε ότι απειλείται από την επιτυχία της και τη χαρά της για τη ζωή».

Πάντως, ο Τζο Μανγκανιέλο υπέβαλε πρώτος αίτηση διαζυγίου με τη δικηγόρο του να επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», ενώ το ζευγάρι, σύμφωνα πάλι με το PageSix, ζούσε εδώ και καιρό χωριστά. 

Κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού τόνισε - μεταξύ άλλων - ότι στον γάμο τους η χημεία ήταν αδιαμφισβήτητη, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Τζο και η Σοφία περνούσαν αρκετά διαστήματα χώρια, η φλόγα δεν έσβηνε ποτέ, κάτι που πλέον, όμως, δεν ισχύει. 

Μάλιστα, εξήγησε ότι η Βεργκάρα δείχνει να έχει καλύτερη διάθεση από τον Μανγκανιέλο, εκτιμώντας ότι ο ηθοποιός τελικά θα προχωρήσει στη ζωή του με μια νεότερη γυναίκα και θα αποκτήσει παιδιά, κάτι που δείχνει να είναι επιθυμία του.  

Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν πολλές φήμες που υποστήριζαν ότι αυτή είναι και η βασική αιτία χωρισμού, αφού η Βεργκάρα, η οποία έχει ήδη έναν γιο, δεν έδειχνε να θέλει να αποκτήσει άλλο παιδί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA