Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας 51χρονος πατέρας, ο Sam, ανακάλυψε έναν τρόπο για να βγάζει περισσότερα χρήματα. Αυτός o τρόπος είναι το να ξεφορτώνεται παλιές ηλεκτρικές συσκευές και άλλα ήδη τεχνολογίας που δεν χρειάζεται πλέον. 

Σύμφωνα με τη Sun, μένει στο Λονδίνο και υποστηρίζει ότι έχει βγάλει χιλιάδες ευρώ πουλώντας αντικείμενα που είχε στο σπίτι του να κάθονται.

Η καλύτερη περίοδος για ξεπούλημα 

Μόλις τον Δεκέμβριο έβγαλε 467 ευρώ, ενώ την τελευταία δεκαετία εξοικονόμησε πάνω από 11,5 χιλιάδες ευρώ με πωλήσεις στο Ebay και το Facebook Marketplace.  

Λέει ότι η κατάλληλη περίοδος να πουλάτε πράγματα είναι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και μετά, επειδή οι άνθρωποι αναζητούν δώρα ευκαιρίες.

«Είναι το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν έχεις πλήθος παλαιών τεχνολογιών σε συρτάρια. Είναι ένας εύκολος τρόπος να απαλλαγούμε από πράγματα που έχουμε ήδη αλλά δεν χρειαζόμαστε πλέον. Και μου αρέσει το γεγονός ότι βγάζω χρήματα την ίδια στιγμή που δίνω νέα πνοή στα αντικείμενα», είπε. 

Μόνο τον Ιανουάριο έβγαλε 817 ευρώ: «Εκ πείρας, γνωρίζω ότι η αρχή της χρονιάς είναι μια καλή στιγμή για να κερδίσετε χρήματα από την μεταπώληση τεχνολογίας, γι' αυτό αποφασίσαμε να ξεκαθαρίσουμε για τα καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.